Dijon

Lartësia 30cm
Përbërje cotton 100% Organik
Përdorim sipas Stinës

L55,000.00

Spastroje
DHURATA

Me çdo blerje

  • 2 Jastek Elité
  • JORGAN SIPAS DYSHEKUT​
  • Këllëf mbrojtës Elité

Mirëqenie dhe Natyralitet gjatë gjumit tuaj. Modeli Dijon sjell një strukturë të përshtatshme në mënyrë  perfekte ergonomike me trupin tuaj. Veshja e përbërë nga fibra të cottoni 100% Organik, mjaft ortopedik, Shtresat e memoryt viscoelastik me sustat e paketuara dhe latex sjellin atë që e dallon Dijon – Butësi perfekte gjatë gjumit.

Përmasa

90/190, 90/200, 100/190, 100/200, 110/190, 110/200, 120/190, 120/200, 130/190, 130/200 , 160/190, 160/200, 170/190, 170/200, 180/190, 180/200, 190/190, 190/200, 200/200, 200/210, 210/210, 210/220

Zgjidhni Monedhën
ALL Lek Shqipërie
EUR Euro