Lyon

Lartësi 35cm
Përbërje me shtresë Dimërore
Përdorim sipas stinës

L34,250.00

Spastroje
DHURATA

Me çdo blerje

  • 2 Jastek Elité
  • JORGAN SIPAS DYSHEKUT​
  • Këllëf mbrojtës Elité

Një komfort Natyral
Dyshek Ortopedik i ndërtuar me shtresë Dimerore dhe përdorim dy stinor. Në brendësi përbërje susta të paketuara, duke krijuar Komfort dhe mirëqenie gjatë gjumit. Modeli Lyon ka një ajrosje totale dhë është një kombinim i mrekullueshëm i cilësisë me komfortin.

Përmasa

90/190, 90/200, 100/190, 100/200, 110/190, 110/200, 120/190, 120/200, 130/190, 130/200 , 160/190, 160/200, 170/190, 170/200, 180/190, 180/200, 190/190, 190/200, 200/200, 200/210, 210/210, 210/220

Zgjidhni Monedhën
ALL Lek Shqipërie
EUR Euro