Montelier

Lartësi 35cm
Përbërje fibra Linoje
Kombinim perfekt me shtresë 7cm e lartë

L81,500.00

Spastroje
DHURATA

Me çdo blerje

  • 2 Jastek Elité
  • JORGAN SIPAS DYSHEKUT​
  • Këllëf mbrojtës Elité

Përshtatshmëri perfekte me çdo formë të trupit dhe levizjeje, duke krijuar perfeksion që në momentin e parë që shtriheni. Përbërje shtrese e cila është 6-7 cm e lartë dhe krijon një komfort fantastik gjatë gjumit. Modeli Montelier nuk përdoret në dy anë është termorregullues dhe është me përbërje Fibra linoje duke krijuar një freski dhe komfort të mrekullueshëm
Ortopedik dhe perfekt.

Përmasa

90/190, 90/200, 100/190, 100/200, 110/190, 110/200, 120/190, 120/200, 130/190, 130/200 , 160/190, 160/200, 170/190, 170/200, 180/190, 180/200, 190/190, 190/200, 200/200, 200/210, 210/210, 210/220

Zgjidhni Monedhën
ALL Lek Shqipërie
EUR Euro