Saint Raphael

Lartesi 30cm
Perberje fibra satini
Perdorim sipas stines

L61,500.00

Spastroje
DHURATA

Me çdo blerje

  • 2 Jastek Elité
  • JORGAN SIPAS DYSHEKUT​
  • Këllëf mbrojtës Elité

Përshtatshmëri perfekte me çdo formë të trupit dhe levizjeje, duke krijuar perfeksion që në momentin e pare që shtriheni. Modeli Saint -Raphael përdoret në dy anë dhe është me perberje Fibra sateni duke krijuar një freski dhe luks njëkohsisht.
Modeli Saint-Raphael është deshmi e elegancen Europiane dhe kombinimit perfekt me cilësinë. Luks dhe komfort

Përmasa

90/190, 90/200, 100/190, 100/200, 110/190, 110/200, 120/190, 120/200, 130/190, 130/200 , 160/190, 160/200, 170/190, 170/200, 180/190, 180/200, 190/190, 190/200, 200/200, 200/210, 210/210, 210/220

Zgjidhni Monedhën
ALL Lek Shqipërie
EUR Euro