Uncategorized

Si të zgjedh dyshekun perfekt: një guidë me 6 hapa

Dysheku që zgjidhni është shumë i rëndësishëm për cilësinë tuaj të gjumit dhe ju duhet të konsideroni një shumëllojshmëri të gjërave kur blini një të ri. Marrëdhënia e dyshekut me ju është e pavarur nga çmimi ose lloji i materialeve. Nëse ju zgjoheni me dhimbje, atëherë është koha për të investuar në një model të ri. Parehatia është treguesi kryesor që duhet të keni parasysh nëse do të ndërmerrni procesin e ndërrimit të dyshekëve. Por si mund të zgjedhim dyshekun perfekt i cili do na …

Si të zgjedh dyshekun perfekt: një guidë me 6 hapa Read More »

Rëndësia e gjumit

Gjumi përbën një sekuencë kohore të konsiderueshme të jetës tonë. Është po aq i rëndësishëm sa dieta dhe aktiviteti sportiv. Madje statisikat tregojnë se mungesa e gjumit është burimi kryesor i  stresit dhe problemeve shëndetësore. Zakonisht ne kalojmë nëpër katër faza gjumi: 1, 2, 3, dhe REM (lëvizja e shpejtë e syve). Këto faza ecin në formë cikli nga 1 …

Rëndësia e gjumit Read More »

Si të zgjedh dyshekun perfekt: një guidë me 6 hapa

Dysheku që zgjidhni është shumë i rëndësishëm për cilësinë tuaj të gjumit dhe ju duhet të konsideroni një shumëllojshmëri të gjërave kur blini një të ri. Marrëdhënia e dyshekut me ju është e pavarur nga çmimi ose lloji i materialeve. Nëse ju zgjoheni me dhimbje, atëherë është koha për të investuar në një model të ri. Parehatia është treguesi kryesor që duhet të keni parasysh nëse do të ndërmerrni procesin e ndërrimit të dyshekëve. Por si mund të zgjedhim dyshekun perfekt i cili do na …

Si të zgjedh dyshekun perfekt: një guidë me 6 hapa Read More »

Zgjidhni Monedhën
EUREuro