Metodat e pageses

Metodat e pagesës të ofruara nga ne janë disa në mënyrë që t’ju lehtësojmë të gjitha kushtet:

1.Paguaj cash në dorëzim

Paratë i dorëzohen korrierit në momentin që merni porosinë.

2. Me transfertë bankare

Kjo mënyrë vlen për të gjithë, kudo që ndodheni. Gjatë proçesit të blerjes, nëse zgjidhni këtë mënyrë, do ju shfaqen tre llogari bankare.

Raiffeisen

Iban Lek: AL40 2021 1075 0000 0000 3137 6328

Iban Dollar: AL10 2021 1075 0000 0000 5137 6328

Iban Euro: AL25 2021 1075 0000 0000 4137 6328

BKT

Iban Lek: AL22 2051 1519 0041 11CL PRCL ALLF

Nr llogarie Lek: 5010 04111

Credins Bank

Iban Lek: AL67 2121 1092 0000 0000 0113 7535

Iban Eur: AL94 2121 1092 0000 0000 0113 7534

3.Paypal

Paypal është mënyra e tretë që ofrojmë. Kjo është mënyra që zgjedhin miliona blerës online në të gjithë botën.

4.Pagese me këste IUTE Credit

Tek Elitematelasse.al klientët kanë të drejtë të blejnë produkte dhe të paguajnë me këste për to. Blerja me këste mund të bëhet vetëm nëpërmjet institucionit financiar IuteCredit. IuteCredit operon duke u bazuar në termat dhe kushtet e vendusura prej tij dhe që klienti duhet ti lexoje dhe pranojë paraprakisht. Për tu informuar për këto terma dhe kushte mund të vizitoni faqen IuteCredit. Kur vendosni të aplikoni për të blerë me këste tek Elitematelasse.a l duhet të dini paraprakisht që:

a. Mosha e lejuar për të aplikuar është 18-70 vjeç.

b. Duhet të jeni i/e punësuar.

c. Të keni shtetësi shqiptare.

d. Të keni dokument të vlefshëm identifikimi, pasaportë/ letërnjoftim.

e. Historik të mirë kreditimi

f. Në rast se për ndonjë arsye vendosni të ktheni produktin e blerë me këste, ju do të kompensoheni vetëm me produkt tjetër me atë vlerë të produktit të kthyer.

g. Në momentin e dorëzimit të pakos nga korrieri ju duhet të firmosni kontratën që është e bashkëngjitur në pakon tuaj dhe të lejoni korrierin t’ju fotografojë dokumentin e identifikimit dhe ju sëbashku me dokumentin e firmosur.

Zgjidhni Monedhën
EUREuro