Chatillon

????Lartësia 30cm
????Përbërje cotton 100% Organik
????Përdorim sipas Stinës

L57,800.00

Spastroje
DHURATA

Me çdo blerje

Mirëqenie dhe Natyralitet gjatë gjumit tuaj. Modeli Chatillion sjell një strukturë të përshtatshme në mënyrë  perfekte ergonomike me trupin tuaj. Veshja e përbërë nga fibra të cottoni 100% Organik, mjaft ortopedik, Shtresat e memoryt viscoelastik me sustat e paketuara dhe latex sjellin atë që e dallon Chatillionin – Butësi perfekte gjatë gjumit.

Përmasa

90/190, 90/200, 100/190, 100/200, 110/190, 110/200, 120/190, 120/200, 130/190, 130/200 , 160/190, 160/200, 170/190, 170/200, 180/190, 180/200, 190/190, 190/200, 200/200, 200/210, 210/210, 210/220

Zgjidhni Monedhën
EUREuro