Dijon

????Lartësia 30cm
????Përbërje cotton 100% Organik
????Përdorim sipas Stinës

L55,000.00

Spastroje
DHURATA

Me çdo blerje

Mirëqenie dhe Natyralitet gjatë gjumit tuaj. Modeli Dijon sjell një strukturë të përshtatshme në mënyrë  perfekte ergonomike me trupin tuaj. Veshja e përbërë nga fibra të cottoni 100% Organik, mjaft ortopedik, Shtresat e memoryt viscoelastik me sustat e paketuara dhe latex sjellin atë që e dallon Dijon – Butësi perfekte gjatë gjumit.

Përmasa

90/190, 90/200, 100/190, 100/200, 110/190, 110/200, 120/190, 120/200, 130/190, 130/200 , 160/190, 160/200, 170/190, 170/200, 180/190, 180/200, 190/190, 190/200, 200/200, 200/210, 210/210, 210/220

Zgjidhni Monedhën
EUREuro