Jorjet

????Lartesia 30cm
????Perberje inovative
????Termorregullues

L164,500.00

Spastroje
DHURATA

Me çdo blerje

Komfort natyral, Termorregullues. Një freski natyrale dhe inovative. Ajo që e dallon modelin Jorjet është sepse ju mund ta krijoni vetë ne shtepi si të dëshironi butësine e dyshekut tuaj. I cili ndahet në 3 zona mbështetjeje duke ofruar të tre versionet e butesise që ju dëshironi.  Modeli Jorjet sjell në përbërje një kombinim perfekt të memory xhel, latex. Antibakterial, Antialergjik Luks dhe Komfort !

Përmasa

90/190, 90/200, 100/190, 100/200, 110/190, 110/200, 120/190, 120/200, 130/190, 130/200 , 160/190, 160/200, 170/190, 170/200, 180/190, 180/200, 190/190, 190/200, 200/200, 200/210, 210/210, 210/220

Zgjidhni Monedhën
EUREuro