Lyon

???? Lartësi 35cm
???? Përbërje me shtresë Dimërore
???? Përdorim sipas stinës

L34,250.00

Spastroje
DHURATA

Me çdo blerje

Një komfort Natyral
Dyshek Ortopedik i ndërtuar me shtresë Dimerore dhe përdorim dy stinor. Në brendësi përbërje susta të paketuara, duke krijuar Komfort dhe mirëqenie gjatë gjumit. Modeli Lyon ka një ajrosje totale dhë është një kombinim i mrekullueshëm i cilësisë me komfortin.

Përmasa

90/190, 90/200, 100/190, 100/200, 110/190, 110/200, 120/190, 120/200, 130/190, 130/200 , 160/190, 160/200, 170/190, 170/200, 180/190, 180/200, 190/190, 190/200, 200/200, 200/210, 210/210, 210/220

Zgjidhni Monedhën
EUREuro