Saint Raphael

????Lartesi 30cm
????Perberje fibra satini
????Perdorim sipas stines

L61,500.00

Spastroje
DHURATA

Me çdo blerje

Përshtatshmëri perfekte me çdo formë të trupit dhe levizjeje, duke krijuar perfeksion që në momentin e pare që shtriheni. Modeli Saint -Raphael përdoret në dy anë dhe është me perberje Fibra sateni duke krijuar një freski dhe luks njëkohsisht.
Modeli Saint-Raphael është deshmi e elegancen Europiane dhe kombinimit perfekt me cilësinë. Luks dhe komfort

Përmasa

90/190, 90/200, 100/190, 100/200, 110/190, 110/200, 120/190, 120/200, 130/190, 130/200 , 160/190, 160/200, 170/190, 170/200, 180/190, 180/200, 190/190, 190/200, 200/200, 200/210, 210/210, 210/220

Zgjidhni Monedhën
EUREuro