Versailles

????Lartesia 30cm
????Perberje woolmark
????Perdorim sipas stines

L72,000.00

Spastroje
DHURATA

Me çdo blerje

Woolmark -Komfort natyral, perdorim Dimer -Verë. Një freski natyrale dhe inovative. Sustat e paketuara me një mbështetje perfekte sipas zonave sjell një rehati te papërshkrueshme
Modeli Versailles sjell përbërje Woolmark 100% natyrale dhe cilësore. Luks dhe komfort.

Përmasa

90/190, 90/200, 100/190, 100/200, 110/190, 110/200, 120/190, 120/200, 130/190, 130/200 , 160/190, 160/200, 170/190, 170/200, 180/190, 180/200, 190/190, 190/200, 200/200, 200/210, 210/210, 210/220

Zgjidhni Monedhën
EUREuro